Anda seorang warga Perak? Adakah anda sedang mencari kedai emas untuk majlis pertunangan atau perkahwinan yang bakal berlangsung? Mahukan barangan-barangan kemas yang bermutu tinggi? Jika ya, jom ramai-ramai kita serbu kedai emas terbaik di Ipoh, HAIFA GOLD & SILVER.

Cadangan Barangan Kemas untuk Majlis Perkahwinan Anda | HAIFA, Kedai Emas Terbaik di Ipoh

Bagi anda yang meminati design unik dengan kualiti terbaik, anda boleh memilih koleksi barangan kemas seperti berikut di HAIFA, kedai emas terbaik di Ipoh:

  1. Sin Ter May (STM).
  2. Koleksi Barangan Kemas Exclusive.

Setiap barangan kemas yang berada di dalam koleksi ini didatangkan dengan finishing yang kemas, tidak tajam dan mampu memberi keselesaan optima buat si pemakai. Bukan itu sahaja, ia turut membantu menjadikan si pemakai kelihatan lebih elegan dan mewah!

Seperti yang kita ketahui, cincin pertunangan dan cincin perkahwinan adalah antara barangan kemas yang paling penting bagi sesebuah majlis perkahwinan. Antara cadangan Sis Min bagi cincin perkahwinan yang boleh anda dapatkan adalah seperti berikut:

1. Cincin Audrey Single Diamond daripada koleksi STM HAIFA – Cincin ini didatangkan dengan gold-diamond.

kedai emas terbaik di ipoh

“Berlian” ini dibuat sepenuhnya menggunakan emas 916, tetapi dalam bentuk berlian dengan ciri-ciri fasit yang berbeza.

2. Jika anda inginkan cincin belah rotan, anda boleh dapatkan cincin Allure.

Kedai Emas Terbaik Ipoh

Cincin ini mempunyai konsep yang sama dengan Audrey, namun cincin Allure ini lebih dipenuhi dengan gold-diamond disekelilingnya bagi menambahkan lagi kecantikan dan kilauannya.

3. Anda kurang gemar memakai perhiasan emas kuning? Jangan risau, sebab anda boleh memilih cincin perkahwinan daripada koleksi cincin Moissanite HAIFA.

Apa itu Moissanite? Moissanite merupakan batu permata yang mempunyai fizikal menyerupai berlian. Malah, saat menguji ketulenannya menggunakan diamond detector, ia boleh dikesan sebagai berlian tau! Lebih menarik lagi, moissanite ternyata lebih berkilau jika hendak dibandingkan dengan berlian. Wowww…

Cincin moissanite yang sesuai menjadi pilihan bakal penggantin adalah Serenity in White bagi wanita dan Radiant bagi lelaki. Cincin-cincin ini diperbuat daripada sterling 925 silver dan disaluti dengan chrome bagi mengekalkan warna perak dan kilauannya.

Servis-servis Lain di HAIFA, Kedai Emas Terbaik di Ipoh

Kedai Emas HAIFA sudah semestinya menyediakan servis barangan kemas yang lain seperti resizing cincin, pemotongan atau memperbaiki barang kemas, serta tambah atau menukar spare part.

Contoh utama servis HAIFA yang paling pelanggan cari adalah seperti pembaikian cangkuk, extension ring, loceng, kipas dan safety chain pada barangan kemas, mencuci barangan kemas, sadur emas dan juga tindik telinga.

  • Kedai Emas Terbaik Ipoh
  • Kedai Emas Terbaik Ipoh

Kelebihan Membuat Pembelian Bersama Kedai Emas HAIFA

Akan datang, Kedai Emas HAIFA akan memulakan sistem member card/ loyalti card khas untuk semua pelanggan. Tidak kira sama ada anda membuat pembelian secara walk in ataupun online, maka setiap pembelian layak untuk mendapatkan sticker/ stamp.

Setelah berjaya mengumpulkan sticker/ stamp secukupnya, anda boleh menebus hadiah secara PERCUMA di Kedai Emas HAIFA, ataupun memilih agar hadiah tersebut dihantarkan terus ke rumah secara postage. Jadi, jangan lepaskan peluang ya!

Sebelum Cik Min lupa, jom kita lihat juga beberapa gambar terkini di sekitar event EMAS HAIFA bersama Ustaz Kazim Elias. Seronoknya kalau Cik Min sendiri berpeluang ke event tersebut!

  • kedai emas terbaik di ipoh
  • kedai emas terbaik di ipoh

Tawaran Menarik Terkini HAIFA, Kedai Emas Terbaik di Ipoh

Terkini, khas untuk anda yang ingin mendapatkan cincin sterling silver 925 moissanite set lelaki dan perempuan, anda boleh memperoleh potongan harga sebanyak 20% bagi setiap satu bentuk!

Cincin Moissanite ini dilengkapi dengan beberapa item seperti:

  1. Kad ujian ketulenan batu Moissanite daripada GRA
  2. Kad warranty selama 1 tahun beserta kotak exclusive
  3. Kain menggilap silver secara PERCUMA. 

Berminat untuk mendapatkan barangan kemas daripada HAIFA, kedai emas terbaik di Ipoh Perak? Jika ya, anda boleh kunjungi kedai mereka yang berlokasi di NO.29, JALAN PENGKALAN UTAMA 1, TAMAN PENGKALAN UTAMA, 31650 IPOH, PERAK.

Kedai Emas HAIFA juga dibuka setiap hari tau! Kalau rasa-rasa macam nak menyerbu kedai mereka, pastikan anda datang mengikut waktu operasi dari jam 10.30A.M. – 6:30P.M.

Di sini Cik Min berikan juga nombor-nombor telefon mereka untuk anda hubungi ya:

Akhir sekali, buat anda yang ingin mendapatkan sebarang info terkini daripada kedai emas terbaik di Ipoh HAIFA, pastikan anda terus ke laman media sosial mereka seperti di bawah. Selamat mencuci mata!

Website | Facebook | Instagram | TikTok | Telegram | Shopee

Sekian sahaja perkongsian Cik Min tentang “Kedai Emas Terbaik di Ipoh”. Untuk mendapatkan lebih banyak artikel menarik, anda boleh layari laman portal Support Lokal.


Penafian: Pengendali web tidak bertanggungjawab terhadap komen atau catatan pengirim dalam ruangan ulasan laman ini. Komen atau catatan yang tertera adalah tanggungjawab pengirim sepenuhnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *